Baby kiropraktor Jesper Wiberg

Babykiropraktor Jesper Wiberg med Gustav på 4 måneder.

Babykiropraktor Jesper Wiberg har over 25 års erfaring, og er specialist i at opfylde din babys fysiske og udviklingsmæssige behov. Han er ekspert i at udføre behandlingen på en blid måde, og giver dig råd og vejledning i, hvad du selv kan gøre for din baby.

Jesper har hjulpet over 2.400 babyer, og har gennem mange år undervist danske og udenlandske kiropraktorer i, hvordan du undersøger spædbørn og giver dem kiropraktisk behandling.

Jesper Wiberg er den eneste babykiropraktor, der har dokumenteret effekten af sin kiropraktiske behandling

I 1999 lavede Jesper praktisk forskning af grædende babyer (kolik), hvor effekten af hans kiropraktisk behandling på babyer – henvist af de lokale sundhedsplejersker – blev registreret og sammenlignet med en gruppe grædende babyer, der ikke fik nogen behandling. Undersøgelsen viste, at kiropraktisk behandling kan reducere din babys gråd til normalt niveau.

Senere har forskning i effekten af kiropraktisk behandling hos 749 babyer, som har besøgt Jesper i hans klinik fra 1997-2007, vist samme resultat. Babyerne fik i gennemsnit 3 behandlinger. En del babyer holdt op med at græde allerede efter første behandling. Der var ingen bivirkninger ved behandlingen.

Begge resultater er kontrolleret af uafhængige forskere, og offentliggjort i det amerikanske tidsskrift Journal of Manipulative Physiological Therapy. Du kan finde links til undersøgelserne her:

Jespers kolikundersøgelse 1999
Effekt af Jespers kiropraktiske behandling 2010